yeah man

dem mest spelade låtarna på iTunes verkade vara dessa. inte så konstigt trots allt.

.

Godmorgon! Meningslöst inlägg, menmen.

död

Hade orientering efter lunch i skolan idg. Man hade 90 minuter på sig att hitta 10 kontroller, och jag sprang mer Julia.
Det gick faktiskt väldigt bra, vi hittade alla tio kontroller på fyrtiotvå minuter tror jag (eller, vi har inte fått svaren och allt än - men vi hoppas!) så vi var första tjejerna tillbaka som hittat alla. Trillade en gång och fick en pinne upp över revbenen, så har ett sår som svider (men nu slutat blöda) jävligt mycket.

Sitter och äter mellis nu och ska senare åka till dansen. Min danslärare har snackat om moonwalk så blir kanske att jag lär mig det, hehe. Vi hörs typ sen.

selgomez

hey ni!
Har varit och kollat på Julias tennis-träning i ca två timmar, men nu är jag hemma.
Typ, lyssnar på Selenas senaste album och så. Hennes låtar fastnar på hjärnan så sjukt lätt, och dem sitter kvar ett bra tag hehe.. Men dom är bra!
Snart kommer resten av familjen hem och då sticker vi till IKEA! Ska köpa högre ben till min säng bland annat.
Hörs senare!

shululu

Hey there!
Hemma, gör inget särskilt. Moa gick precis och vi gjorde inte årecis något särskilt, åt mellis, kollade på klipp på youtube så man verkligen skratttttttade och typ.. Pratade. :)
Ska hänga tvätten nu, sedan skriva engelska-läxan, sedan ta klädkorgen och tillsist lära mig en låt på gitarr som jag velat lära mig en längre tid.
Puss!
Hade NO-prov idag btw. Det gick bra skulle jag tro, fick dock lite hjärnsläpp när det stod att man skulle skriva om älgen. Det hade inte stått något om en älg i papprena! :o

Helg

Cha! ^^
Ska sätta mig och titta på film (Syskonen Baduaulare.. Ingen aning om stavningen..) med ett paket Ben & Jerrys! Finns ju inget bättre å göra en lördagskväll.. ;D
tittar på engelska så jag lär mig bättre. :)

mobilblogg..

On my way till dansen! Det blir skönt att dansa, dansen vi har är grym och läraren är underbar. Tuben kommer nuuu , och eh.. vet inte vad jag ska skriva.. :P Ska köra wordfeud nu hur som hellst. Är sämst på det, men jag lär mig :$ Adda om ni kör! Thecallaf :) Puss!

love

dränker mina tankar i gamla låtar av tokio hotel.
även om jag inte lyssnar på dem så mycket nu, så betyder dem ändå så himla mycket. mer än justin, one direction och allt vad ni kan komma på. tokio hotel är min number one helt enkelt.

i want to go

lysekil 2011

1D

one direction infection 20/7 ♥

ahahaha ♥

selena i videon love you like a love song. trodde först det var nån annan kille, men nejnej, det var det inte!

laugh

inne på tumblr och läser allmänt randoma tumblrs. har typ så tråkigt att jag skrattar åt allting. verkligen allt.


hm

vet inte vad jag ska blogga om, inget särskilt har hänt

fail.


LMFAO


crazy but lovely


fail.

rubrik

holyshit


Landet

Bilder från när jag var på mitt landställe förra helgen!

Lazzzzzzerdome

HEY!
Natalia fyllde år i onsdags, och idag firades det med laserdome! Så sjukt kul, woho!
Har inga bilder eller så, men ni vet ju typ hur det går till. Man springer runt i ett mörkt rum och ska skjuta på personer i dem andra lagen.. :)
Det var superkul, även fast jag var rätt så dålig, haha!
Puss!

Tja!

Gårdagen var bra. Början på dagen super, slutet av dagen var hemsk.
Jag & Hanna var på grönan somsagt. Det var inte alls så himla mycket folk, även fast det var lördag och väldigt bra väder - skönt!
Vi åkte insane 8 gånger, (så jag har blåmärken på typ hela min kropp..) och jag fick ganska ont i huvudet av det, men det gick över - och vi åkte massa andra roliga saker.
På kvällen, blev det pizza, och jag fick ganska ont i huvudet- igen, så jag tog en alvedon o så.. Men sedan gjorde det så ont så jag varken kunde röra mig eller prata. Det var knappt jag ville andas, bläh. Hr aldrig haft så ont någonstans i min kropp, kändes som att jag skule dö, ville typ åka till sjukhuset. Men sedan somnade jg lite efter 8 (...) och vaknade typ 14 timmar senare. Det var min natt/gårdag. Uhm, ja, intressant inlägg, i know.
Puss!

Groena Lund

MORSNING KORSNING!
Ska somsagt med Hanna L till grönan idag, så ska göra mig iordning och sedan möta henne för att gemensamt åk till grönan då. Måste ju använda mitt guldkort, hehe. Gör inget särskilt annars just nu, vaknade i panik imorse (07.30) för att jag skulle komma försent till skolan, höll på att börja gråt ett tag där, men kom sedan på att det var lördag. Pjuuueh vad lättad jag blev då, taha!
Nej, vi hörs senare, puss!
[Mina A försvinner ibland så ni vet.. Får kolla upp det sedan..]¨
nyvaken i pyamas o allt, men glad!

Tralalala

Har varit i skolan idag, och det var tråkigt vad jag minns.
Hade boksnack och biblotikrien snackade om passionen och känslan i böckerna, lagom roligt att lyssna på i en timme.

Jag & Julia drog hur som helst in till stan efter skolan, och jag köpte örhängen, en stor poster på Justin och present till Natalia! Hon fyllde 13 i onsdags, grattis i efterskott igen tjejen!
Nu ska jag typ sova. Har varit på tumblr på kvällen typ, får sig lltid ett gott skratt med alla sjuka bilder och gifs som finns där, hah.
Ska upp lite halvtidigt, ska till grönan med Hanna L imorgon! Måste ju passa på att använda guldkortet när man har det.. :)
Puss & godnatt!

THE AWKWARD MOMENT WHEN YOU DON’T KNOW WHERE THE STAGE IS

Justin...

[Tror ni som e på tumblr fattar ;) ]

i got the moves like jagger

Dansen avklarad! Det var roligt, jag gillar dansen. Inte för lätt å inte för svår. Dansen ligger i Hammarby sjöstad, så nu ska jag ta tvärbanan till Gullmars, och sedan ta tuben hem därifrån. Nu kommer tvärbanan så vi hörs ikväll! Är skiithungrig, hehe. Puss!

mobilblogg..

Sitter och väntar på dansläraren. E fett nervös eftersom det e första gången. Känner inte igen nån haha. E typ hett rädd att jag kommer vara dålig och alla andra är jättebra, men jag här se. Har ju trotsallt aldrig prövat denna dans. (Kommer dock inte ens ihåg vad för dans det är...) Aja, jag väntar och ser.

danzzzz

tjolahopp!
Ska dra på mig en tröja nu, och sedan kila iväg till tuben. Dans nu serrni! Fick vists lite bråttom, så vi hörs ikväll!
Puss!

hot like a.. dot.

pic.twitter.com/v7G0Yrd
HEY BOY

La stalker

u made my day

11/9

11/9. Den dagen betyder verkligen mycket. Terror-attacken 2001, kan ingen ha glömt. Så sorgligt. Så hemskt. Men sedan var 11/9 även den dagen min morfar gick bort, men 2010. Min morfar betydde och betyder så himla mycket för mig, och han har alltid varit där under min barndom och uppväxt.
Älskar dig.

chillin'

Har varit hos Hanna idag/ikväll. Vi såg på Never Say Never directors fan cut, så himla grym. Tycker den e much better än orginalet!
Är dödstrött just nu, e typ inne på tumblr och så, kollar på lite crazy JB & 1D piccccs. Hörs imorgon.
Puss!

Hm.

Har börjat lyssna på Selena (Gomez) en hel del nu för tiden, gillar även det jag hör. Hon är en härlig tjej, jättesnäll och hon har skrivit till mig på twitter några gånger. Jag har verkligen börjat gilla henne.
Hm

redigerar egenfotade bilder. ~


Åh fyfan.

Åh, besviken jag är.
Tror ganska många av er vet att jag skulle få Someday, Justins parfym?
En av mammas jobbarkompisar åker iväg då o då till typ USA och så - och nu på måndag skulle han åka till NY. Och såklart så blev det lovat att jag skulle få someday, men men men.. *trumvirvlar* Nu är resan inställd - vet inte varför. Ska försöka få mamma att låta mig åka dit en helg, men man får ju se hur det går, haha!
Är superduperjätteskit-ledsen nu. :(
Ska få tag på den på något sätt iallafall. Får bara vänta lite längre dock. :C
.

hello there hottie

aye

Dröm.

Vet ni vad jag drömde inatt?
Att jag rånade en bank! Med Harry Styles & Justin Bieber, haha. ;)
Den fiiina trion!
Vad drömde ni inatt?

sunshine


mobilblogg..

Sitter i das schule, med Julia! Nu har vi so och det är jävligt tråkigt.:/ nu kommer Kristofer, så måste sluta. Puss!

Mular

Hmm. Satt och funderade på hästar ett tag, och kom på att jag verkligen älskar deras mular. Dem är så himla gosiga! Så mjuka, lena o allt möjligt! Vad tycker ni om dessa mular? :5
hehe, ja, det är egenfotade bilder.

Hm...

Hittade en ganska intressant bild på mig och Julia. Den är inte så värst fin, men jag undrar endå vad vi kollade på..

I like cats



[BILDBOMB]

Fick lust att lägga upp bilder från min och Julias vistelse på mitt landställe i somras.
Var underbar tid, vi hade det jävligt skojj!
[överdriet seriös]
pusspuss
bjuder..

Ni ser säkert att vi hängde en hel del med hästarna.. Har typ 700 bilder från dem stunderna i hagen å så, och dem kommer kanske senare. ^^
See ya later!

Designdesigndesign

Alltså, ni behöver inte by er om det här egentligen, det är mest för mig själv, men det är hursomhelst kö för designer. ^^
1. Frida.
2. Emma.
3. Bella.
4. Diana
5. Gabriella
6. Saga
7. Bella

Och för er som läser detta så tar jag inte in nå fler designer nu, ska se till o göra klart dom här först, för er som är sugna på en. ^^

run for you're life

Har varit ute och sprungit, och är typ helt död samtidigt som jag skakar. Ska få i mig lite näring nu och dusha, så hörs vi sedan.
Puss!

Tired.

trött, spelar gitarr, sjunger, målar naglarna, fryser, svettas, dricker vatten, läser och bloggar

No matter

Har inget intressant att blogga om. Har inte hänt något särskilt vad jag kommer på. Typ.. Inget särskilt. Har suttit och gjort designer till några tjejer som har beställt.
Skola imorgon, börjar 8.00 så går upp nån gång runt 6.30 skulle jag tro. Ska borsta tännderna nu så tror jag att jag går och lägger mig om jag inte läser.
Puss!

Ny design!

Nuså, nu har jag fixat klart min design - och medger att jag är nöjd. Kommer nog ändra headern snart och så, men men. Vad tycker NI om den? :) Går ibland runt och ändrar lite småsaker, och ni kommer nog märka det, men det är bara ibland då det blir lite konstigt. ^^
tycks?

pain

helvetes huvudvärk.

Lalala hej! :)

Tror det är något fel på twitter, har fått både tweet limit, DM limit och follow limit. Så nu kan jag varken följa folk, tweeta eller DM;a folk!!??! Blir ju lite väl lack på twitter this times. :p
Inget intressant att säga förövrigt. Mår ganska dåligt men tar och kollar på lite 1D klipp på youtube, dom får mig alltid å må bra hihi.
Puss.

I love those celebes

Asså shit Lady Gaga. :o

lala

På g hen. Är i t-centralen nu och som vanligt är det proppat. Går på nu :)

like a boss

Har precis ätit lunch och nu ska jag alldeles strax åka till mormor. Pluggar på pendeltåget dit och tillbaka så hinner jag göra det också. Skulle lägga upp bild på naglarna, men bestämde mig sedan för att dem bara skulle vara blåa, så dem blir endå inte så intressanta att se. CSI - glömde säga igår, men jag såg som sagt på det. Tycker det är så himla sorgligt när Jason dör, så jag grät som vanligt.. :/ Såg även en film igår där dem spelade en låt Justin har gjort en cover av, och jag blev verkligen jätteledsen för den låten är sorglig och jag lyssnar alltid på den när jag är deppig - så det blev ju rätt jobbigt.. :< Vi hörs snart, ska försöka blogga på tuben eller något. Puss!

Nageltime!

Chhhabbba!
Sitter och målar naglarna och skriver på mina noveller. Har påbörjat en ny nu och den verkar riktigt bra faktiskt, om jag får säga det själv.
Säger inte just nu hur naglarna kommer bli - är inte helt bestämt, men jag visar upp dem såfort dom är klara!
Puss!

lunchtime

Ska alldeles strax äta min lunch! Blev nån toast med fetaost o rucola hehe. Nu ska vi se om det blir gott! Se u later alligator!

Justins iPhone

Justin har en röd iPhone, pretty cool huh?
Topless

Ruccola

God middag. <- alltså, jag åt en god middag - inte godmiddag!
Blev nå macka med nån röra å sallad o sådant. Plockade ruccolan själv faktiskt! *stolt* Nejmen, vi har typ fått vild. Vi har itne planterat eller så, men den har dykt upp bland våran rabatt endå, hehe!
Ska nog dra till konsum å köpa lite snacks, ska försöka snacka med Julia också, brukar göra det när jag går typ och handlar själv, haha.
nån gammelgammel bild.

Dailyday

Idag så blir det antingen hemmakväll, med typ CSI och en skål med godis - eller så drar jag iväg till Julia och sussar där. Vet inte än - men ska äta middag och så snart.
GLÖM INTE CSI IKVÄLL 21.00 på femman!
Vet att Justin kommer med 22.00, hehe.
hey hottie

Daily.

Tjudelutt! <- something
Sitter hemma framför datorn, har städat och lite sådant. Brukar vanligtvis lyssna på musik samtidigt som jag städar, men har insett på riktigt att det istället blir ett timme med endast dans och sång.
Har varit i schoool förövrigt idag. Inget särskilt hände, förutom att jag råkade sandpappra upp mina händer på träslöjden och fick en träsak rakt på kinden, så har världens fulaste märke.
Tyskaläraren vi hade idag kändes ju lite sådär, kommenterade saker som lol, lame, shit och sådant - Wilma o jag blev lite fyllda av skratt där!
Puss!

Skolfoto.

Chacha!
Det var skolfoto idag i skolan, och jag tror helt seriöst att jag inte blev så bra. Såg bildera på mig - och blev inte så jättenöjd, men jag tror min mormor överlever, haha!
Hade på mig en hallonröd(?) tröja, midjehöga blåa jeans och typ klocka och lite såntdär. [:
nån übergammal bild.

040310 - Tokio Hotel Ericsson Globe

Några ville att jag skulle berätta mer om när jag var på Tokio Hotels konsert i globen den 4/3 - 2010. Självklart gör jag det! Men just nu lägger jag bara in bilderna så kommer en text senare!
Nu visar jag dessa bilder ännu en gång, så får ni se dem. Det är långt ifrån alla, och alla är inte i så bra kvalitet - men en del är det.
ALLA BILDER ÄR TAGNA AV MIG OCH KOPERING ÄR INTE TILLÅTET.

Har gjort en design..

Hej på er! Har gjort en design till Kajsa - en tjej som har två novellbloggar. Ena on Justin Bieber och en annan handlar om 16;åriga Scar/Scarlet. Jag har nu gjort en design till justanotherstoryy, och jag tycker ni ska checka in den och hennes andra blogg - minanovelller!
Puss!

RSS 2.0