Mobilblogg

Hemma, äter lunch, sminkar mig, lyssnar på My World och typ bloggar. Ska snart möta upp Julia, och sen drar vi in till stan. Vet inte om jag hinner fixa upp bilder och så från i Fredags, får se när jag kommer hem. Ska ju sova hos Julia sen. :) vi hörs!

Fredags

Berättar om Twilight eventet sen. Äter fruckost nu och skummläser bloggar. ^^

morning

Shit.. Idag är twilight-fan event... Jag kommer att vara i skolan under dagen, men två av mina kära vänner kommer stå i kön under dagen. Är sjukt nervös. Kan typ inte äta. :/

aww


Julia.

Är lite väldigt väldigt avundsjuk på Julia nu. Hon färgar håret just nu. Jag vill också det! Men vet inte vilken färg dock, :$ Aja.
Hade ju brunt hår förut ett tag, men slingade det ljusblont sedan. Försökte leta efter nå bra bilder när jag är brunhårig, men hittade bara massa helkonstiga! Här är en iaf, där man ser mitt hår.. ;L
(Inte så bra kvalite, så det ser lite grönt/gult ut, haha, men aja)

NO

Sitter och funderar, kladdar, skissar, tänker och skriver på min NO-skrivning.
Man ska skriva en berättelse om när man bygger ett monument. Och då måste man få med begrepp som friktion, lutande plan, tyngdpunkt, newton mm. Är väldigt tråkigt men skola är ju skola.

Typ, det jag skrivit och det man ser av mitt monument. (Haha ja, jag satt och gjorde det i photoshop. ^^)

Hehe

Är i nån Apple-affär och prövar iPad ;)) see ya

?

Hur fan ska man kunna skriva in det här ordet..? -.-''
ofAudd.... ??

GAAASH

TEACH ME HOW TO DOUGIE SPELAS PÅ MIN DATOR, OCH DET GÅR INTE ATT STOPPA! D:

Mobilblogg

Godmorgon!!! Står i kön för att få biljetter till Twilightsaken, jag skrev lite om den igår. Det är väldigt kallt, men vi har fett mycket kläder, så vi klarar oss typ. Iskallt om fötterna dock. Hur som helst går det bra - vi står i VIPkön så det blir nog fett bra! Dock är vi typ lite splittrade, för vi alla fick olika nummer, men jag står med Julia iaf. :) Är typ dödstrött, sov typ en och en halv timme.. Men jag vet inte, man får typ en kick av att köa. :$$ Nu är det iaf typ en halvtimme kvar tills vi får biljetterna. :) Ska typ fixa iordning lite nu. Bloggar kanske sen! Ciao!

mobilblogg

Hej på er! Är hemma hos Julia, ska sova nu. Sover hos Julia alltså. Ni vet twilight-eventet nästa fredag? Biljetterna släpps imorgon klockan 07.00 och jag o några kompisar köar för att få biljetterna. Miriam & Hale köar där just nu, och om några timmar åker jag och Julia dit (då åker Hale & Mirre hem) hehe. Vi har haft fett mycket kontakt, och dem verkar ha det bra.. :) Kommer förmodligen vara som lik i skolan imorgon, men men.. ;) Men måste verkligen sova nu. Godnatt!! :))

somedayyyyyy

jag vet, mobilkamera. Men shit, nu är den min!!!! Dödskär!

crap

Kommer ni ihåg Zoey's lillebror i Zoey 101? Här är han iallafalll...

Och kolla hur han ser ut nu! :o Snygg!?

remember.jpg


BESTÄLLT'!

Jag fyller år om 48 dagar.. Men idag beställde jag en tidig födelsedagspresent! Justins album släpps om 5 dagar, och jag har nu beställt det så jag får det.. När jag nu får det.. Skitglad iaf! Tidig födelsedagspresent, hihi.

;L

såg detta när ja loggade in på twitter, det.. hängde ihop lite. :)

like a skyscraper

bara för att jag suttit och lyssnat till Demi Lovato hela dagen.. Skyscraper är så himla fin låt!
Är typ klassmöte idag, med både elever, föräldrar och lärare. Vet seriöst inte vad vi ska göra.. Man får väll hänka på helt enkelt. ;L
Ska göra mig iordning nu, puss!

ännu en musikvideo att plågas till....


shoes

hejni!
Har valt ut skor jag ska ha på dansen, och sedan så ska man kolla priset.. 1200 kr! Jippie! -.-
Men funderar på ett par som bara (bara o bara..) kostar 884 spänn! Typ likadana men en annan färg bara. Och ja, skorna jag kollar på är Supras! Totalgrymma enligt mig!
Pussåhejj.

Söndags.

Jag har inte berättat än vad jag gjorde i Söndags, men nu får ni en kortfattad berättelse.
One Direction, typ mitt favoritband, kom till Sverige. Men då skulle man behöva köa för att få ett armband (biljett typ) så man kunde komma in på café opera, där dem skulle vara.
Nu hoppar jag över allt som hände, berättar bara slutet.
Tillslut efter tio timmars köande fick vi träffa killarna. Vi hälsade, typ växlade några ord, log så mycket att man fick ont i kinderna, gjorde boomfist med Harry, fick höra Harry & Zayns skratt live, fick möta allas ögon (och på köpet bli helt jävla tom)..
Jag har helt enkelt träffat mitt favoritband, rört dem, pratat med dem..
Jag tog inte bilder när jag var vid dem, och alla bilder jag tog på dem är suddiga för jag kollade inte riktigt in i kameran, haha. Men man ser lite iaf. KLICKA FÖR STOR BILD.

H, do u remember?

Chicken, A man with happy hips, and Louise? U remember?

leker med photoshop


okej

Tänkte faktiskt berätta om söndagen och vad det var jag gjorde då, men pallar inte just nu. Är dödstrött.
Redigerar lite bilder och typ skissar på designer till folk. Verkligen inget mer. Eller jo. Typ.. Bloggar på alla mina bloggar - och skriver typ exakt likadant inlägg som det här. ;L
Aja puss!

:((

Hey ni. Blev precis väldigt ledsen, fick reda på att Ryan Good ska lämna Justins crew. Han som varit med från början och allt. Aja, hans val. Men kommer sakna honom, :(

Larry bromance

Louis Tomlinson & Harry Styles
bromance

eyes

fotograferar lite, tog även en bild på mig själv tihi - jag vet att vinkeln blev lite sådär men men

aye

Godmorgon!
Går runt och städar mitt rum lite, Julia kommer om nån timme hit - och hon sover även här, för vi ska upp tidigt imorgon.. Jag slänger upp ett inlägg om det snart!
Lyssnar på lite musik, har laddat ned ett flertal låtar idag så iPoden fyllts på med lite bra låtar.
Ska fortsätta städa nu, vi hörs!'
för typ en vecka sedan

RSS 2.0