Gott Nytt År

Gott nytt år!
Gott nytt år på er allesammans!
Ikväll blir det nog ett riktigt kabom  utanför våran lägenhet och tomt med tanke på att vi i princip bor på ett fält. Det var riktigt god mat, förätten och huvudrätten. Förätten inehöll räkor med lite grönsaker och 3 patéer och en rostad macka. Varmrätten inehöll nå potatis med ett underbart gott kött( vad jag inte vet vad det heter..)!
Saga valde fina kläder åt mig och fixa frisyren mm. Jag blev väldigt nöjd med det Saga gjorde på mig.

Jag bloggar kanske mer imorgon :)

Heeeeeeeeeeej dååh ♥


p,s,t. Har ni något nyårslöfte..? :D

Arkitekturmuseet

Hallå!
Idag så var jag och mamma och åkte till Arkitekturmuseet. Det var pepparkakshus utställing så det såg vi på och sedan en utställning som det var hus byggnader + andra saker från Barcelona. Sedan efter det åkte jag och mamma till Camilla (mammas syster) på hennes jobb och höll på lite. När jag och mamma skulle åka hem så åkte vi bara till skanstull där vi mötte pappa och Saga (storasyster). Mamma åkte hem och förberede maten. Vi gick och  träffade min faster, kusin och kusin, vi fikade och pratade och hade det kul. Efter ett tag så åkte vi hem och då hade mamma gort mini-calsone. Det var verkligen gott!

Hej då!
Timglas+pepparkaka=timkaka

Bad, Bastu + ont.

Hello!

Idag cyklade jag och min mamma till Sandsborgsbadet och bada+ simmade. Efteråt så tvättade jag håret och bastade, jätte sköönt! Fast jag har träningsvärk i magen+ armarna så det gör ont typ så fort jag rör mig :

Hare gött :)

SMAIL!

Julafton i efterskott

Tjingeling!
En riktigt god jul blev det igår som jag ville ha :) Jag fick as-bra saker i julklapp, skidor, playstation+ Abba singstar+ Bazz, dunjacka, mössa+vantar, 60 pennor och mer saker :) 
Jag hoppas att alla ni andra fick en god jul! 

Nu ska jag dricka lite julmust och säger adjö. 
Ciao♥

RSS 2.0